330ml-pjeshke  

330 ml

Pjeshkë

Përbërja frutore: 20%. Përbërsit: ujë, pure pjeshke (nga purea e koncentruar e pjeshkes 15%), Pure molle (5%),
sheqer, acid citrik (si acidifikues), acid askorbik (antioxidues), Xanthan dhe aromë. I pasterizuar.
Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230548

pjeshka

Merri të gjitha nga ilaqi magjik natyor, lëngu i pjeshkës

Lëngu i pjeshkës është i pasur me vitaminat A dhe C, rregullon shëndetin e lëkurës dhe imunitetin. Ofron fibra dietike për tretje dhe ka antioksidantë. Është një ilaç magjik natyror për të luftuar problemet e tretjes të shkaktuara nga dhimbjet e kokës, stresi, ankthi, dhe kushte të tjera të ngjashme. Lëngu i pastër i pjeshkës mund të përdoret madje edhe për të eliminuar krimbat nga zorrët. Ky lëng ndihmon funksionimin e shkëlqyer të veshkave.