330ml-vishnje  

330 ml

Vishnje

Përbërja frutore: 15%. Përbërësit: Vishnje, ujë, sheqer, vitamin C, acid limoni dhe minerale. Pa konzervues
I pasterizuar. Para përdorimit tundeni mirë. Pas hapjes ruajeni në frigorifer. Afati i përdorimit 12 muaj.

copë në pako
27

pako në paletë
84

copë në paletë
2268

BARCODE

3900167230203

vishnja

Shijo benefitet që i ofron lëngu i vishnjës

Vishnja njihet si një nga frutet me potencial të madh shërues, është e pasur me antioksidantë, lufton stresin dhe inflamacionet. Ndihmon në lehtësimin e simptomave të artritit dhe gurit, ndihmon në rimëkëmbjen e muskujve. Lëngu i vishnjes është i pasur edhe me antioksidant që ndikojnë në mbrojtjen e sistemit nervor. Poashtu posedojnë melatoninë, hormonin natyral që rregullon gjumin.

Nutricistët pohojnë se lëngu i vishnjës përmban gjithçka që trupi ka nevojë për të qenë i shëndetshëm.