1 L  

1L

Shumëllojshmëri të lëngjeve Frutti

Prodhojmë një shumëllojshmëri produktesh, me një gamë të gjerë të shijeve. Tradita dhe ekspericenca ndër vite na bën që të jemi produkti më i kërkuar në vend